..История или приказка..

Прекрасно Mишле ,
              ..Чудиш се кой стои зад Michi и каква е неговата история - тогава продължи да четеш..

Една приказка би започнала с “Имало едно време” ,само че при Michi ще започнем по-различно: .. Сега започваме ..

       Мич от Michi - единствената основателка на неотдавна стартирал бранд,чиито цели и стеремежи са ясно заявени още от представянето на първите модели.

Чудиш се какви са те? Веднага давам отговор..
- мисля, че много хора са се убедили как една дреха влияе на хората около теб и на самата теб - а моята най-голяма мотивация е да виждам усмивки и да правя живота ти цветен и изпълнен с многооо красиви моменти.
Именно затова всички,даа.. не преувеличавам ,всички модели на бранда са създадени в тази посока.

     
    ДНК-тo на бранда - като наследници на толкова креативна нация - няма как да не искам да не продължим тази наша нишка,а дори и да надградим.. Съгласна ли си?
Всеки един модел е изработен с много,ама много любов,детайлност,отдаденост,непримиримост и изразяване на самата мен.

   
   Какво мога да кажа за себе си: всъщност аз мога и да пропусна този въпрос, защото както вече сте разбрали всяка една част от Michi е мен. 


Защо е създаден бранда?
     Основният отговор се намира във въпроса,,Създаване". Michi не е просто търговия,с цел печалба, а една мечта,следвана с много любов и конкретни цели.А същите те са:

I / БЕЗКОМПРОМИСНО качество на достъпни цени.Престъпно едновременно е и да делиш хората,които биха закупили от теб ,и да не уважаваш труда и усилията на своя екип.
II / Всяка една дреха се създава с влагането на много настроение и любов, за да изпълни и направи душата Ви пъстра.
III / BORN TO BE YOURSELS - думи,на които се градят нашите основи. За мен изграждането на бранда е равно на изразяване на себе си. Всичко,което правя,всеки един дизайн и всеки един елемент е Мич. При поръчка на даден артикул,Вие получавате частица и от мен.
IV / Нова ера в модата - звучи гръмко,нали? И си е така..Истината е,че модата досега е създавала стереотипи и рамки,в които ако не влезеш значи губиш играта.Само че Michi избра да създаде свой собствен свят,в който свободата и животът са красиви,цветни,диви и щастливи.
Какво точно имам предвид ще може да научавате напред във времето.


    Всяка страничка от нашата история се пише от всяка една от вас - затова,ако искаш да влезеш в света и приказката за Michi може да разгледаш нашите предложения,да ни задаваш въпроси и запитвания без да се притесняваш,да ни тестваш..да,наистина много държа да се убедиш сама колко ценна е твоята усмивка за мен!


                                                                                       ,,Ако искаш да оставиш следи,не върви по отъпкани пътища"
                                                                                                                                                                  Мич